By Beauty Shop on Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021
Category: Uncategorized

Stamping nail art. Πως να κάνω σταμπινγκ στα νύχια μόνη μου;


Και ποια δεν έχει προσπαθήσει να κάνει όμορφα σχέδια στα νύχια της αλλά το αποτέλεσμα να είναι απογοητευτικό;Δυστυχώς δεν μπορούν όλες να γνωρίζουν να κάνουν σχέδια nail art. Τα σχέδια στα νύχια είναι τέχνη. Μπορείς όμως και εσύ να κάνεις γρήγορα και πανεύκολα υπέροχα σχέδια στα νύχια σου χρησιμοποιώντας ένα kit για nail stamping!

Τι υλικά θα χρειαστώ;

Ξεκινώντας να τονίσουμε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι βερνίκι θέλετε. Δεν μπορείτε να κάνετε stamping με απλό βερνίκι ούτε με ημιμόνιμο. Χρειάζεστε οπωσδήποτε ειδικό βερνίκι για σταμπινγκ.

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές μάρκες από πλάκες και στάμπες. Όλες είναι απόλυτα αποτελεσματικές, αλλά όπως όλες τις μεθόδους πρέπει να ακολουθήσετε συγκεκριμένα βήματα πιστά.

Τι θα χρειαστείτε λοιπόν για να ξεκινήσετε και τι θα προσέξετε;

Διαδικασία για σταμπινγκ.

Πως θα κάνω στο σταμπινγκ στα νύχια μου; Τι πρέπει να προσέξω;

Πρώτα από όλα θα πρέπει να προσέξουμε ο χώρος που βρισκόμαστε να μην είναι πάρα πολύ ζεστός, στο σημείο που δουλεύουμε να μην πέφτει ούτε ήλιος, ούτε κάποιο σώμα που πετάει αέρα ζεστό. Αυτό το προσέχουμε για να μην μας στεγνώνει γρήγορα το βερνίκι στην πλάκα πριν προλάβουμε να πάρουμε το σχέδιο.

Σε όλη την παραπάνω διαδικασία φροντίζουμε να είμαστε γρήγορες για να μην στεγνώσει το βερνίκι στην πλάκα ή στην σφραγίδα, πριν προλάβουμε να κάνουμε το σταμπινγκ.

Φροντίζουμε να έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα βήματα που αναλύσαμε στην αρχή του άρθρου.

Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας του Nail Art για να δημιουργήσεις τα δικά σου μοναδικά σχέδια!

Related Posts

Leave Comments