Τρισδιάστατες ψεύτικες βλεφαρίδες 3D ΕΥ138


Τηλέφωνα επικοινωνίας 2243048557, 6948434110

Για τις παραγγελίες σας δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή ούτε η χρήση πιστωτικής κάρτας

0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Τρισδιάστατες ψεύτικες βλεφαρίδες 3D ΕΥ138

Τρισδιάστατες ψεύτικες βλεφαρίδες 3D ΕΥ138

Email


Τιμή πώλησης με ΦΠΑ: 6,00 €
Κωδικός Προϊόντος : 4530
Περιγραφή

Τρισδιάστατες ψεύτικες βλεφαρίδες 3D ΕΥ138

 

Η συσκευασία περιέχει και κόλλα.Εξαιρετικής ποιότητας τρίχα,ιδανική και για επαγγελματίες make up artist.

Για σαγηνευτικό βλέμμα, ακόμη και χωρίς μακιγιάζ υιοθετήστε το απόλυτο trend! Οι πολυδιάστατες 3D βλεφαρίδες θα σας δώσουν εντυπωσιακό όγκο και μήκος. Περίπου 250 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι πυκνώνουν αλλά και μεγαλώνουν τις ήδη υπάρχουσες βλεφαρίδες! Οι 3D βλεφαρίδες είναι ελαφριές, κρατάνε περισσότερο, δείχνουν πιο φυσικές και απαλές ακόμη και στην αφή τους. Αφού λοιπόν ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας μπορείτε να τοποθετήσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Μπορεί στην αρχή να σας μοιάζει δύσκολο αλλά ακολουθώντας τα σωστά βήματα και με αρκετή εξάσκηση σε λίγο θα τα καταφέρνετε με κλειστά μάτια. www.nails-hair.gr

 Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η διαδικασία που ακολουθούμε για την τοποθέτηση των ψεύτικων βλεφαρίδων.

Μετρήστε το μήκος των βλεφαρίδων σε σχέση με το μήκος των ματιών σας και αν είναι απαραίτητο κόψτε τις βλεφαρίδες. Οι βλεφαρίδες πρέπει να κόβονται από την πίσω μεριά. Προσέξτε να μην βάλετε τις βλεφαρίδες πολύ κοντά στον έσω κανθό καθώς θα σας ενοχλούν και επιπλέον είναι πολύ πιθανόν να ξεκολήσουν.

Τοποθετήστε την κόλλα κατά μήκος της ψεύτικης βλεφαρίδας.Περιμένετε 30 δευτερόλεπτα πριν τις τοποθετήσετε στο μάτι σας. Σε αυτό το διάστημα κρατήστε τις βλεφαρίδες με τα δύο χέρια και σχηματίστε μια καμπύλη για να μαλακώσουν και να αποκτήσουν ένα καμπυλωτό σχήμα όπως το βλέφαρό σας
 
Είτε με τα χέρια, είτε με τσιμπιδάκι φρυδιών ανάλογα με το πώς διευκολύνεστε τοποθετήστε τις βλεφαρίδες στο βλέφαρο. Προσέξτε να τις κολλήσετε πάνω στο δέρμα και όχι πάνω στις βλεφαρίδες σας.
 
Αφήστε λίγα δευτερόλεπτα να στεγνώσει η κόλλα.
 
Συμπληρώστε eyeliner από πάνω για να καλυφθεί η κόλλα. Ακόμα και στην περίπτωση που έχετε χρησιμοποιήσει μαύρη κόλλα πρέπει να δημιουργήσετε μια ενιαία γραμμή.
 
Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για να αφαιρέσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες εύκολα και αποτελεσματικά χωρίς να μείνει ίχνος κόλλας στο μάτι σας.
 
Αφήστε το για λίγα δευτερόλεπτα να μουλιάσει και έτσι η κόλλα αρχίζει σιγά σιγά να διαλύετε. Ασκήστε ελαφριά πίεση με τα δάχτυλά σας.
 
Αφαιρέστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες από τον έσω κανθό προς τα έξω και καθαρίστε τα υπολείμματα κόλλας με το μαντηλάκι.
 
Αφαιρέστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες από τον έσω κανθό προς τα έξω και καθαρίστε τα υπολείμματα κόλλας με το μαντηλάκι.
 
Διαλέξτε τις ιδανικές βλεφαρίδες που ταιριάζουν στα μάτια σας αλλά και στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε να έχετε. www.nails-hair.gr
- Αραιές για ένα πιο φυσικό look
- Μακριές και πυκνές για πιο έντονο βλέμα
- Glamour για ειδικές περιπτώσεις όπως πάρτυ και φωτογραφίσεις