Τηλέφωνα επικοινωνίας 2243048557, 6948434110

Για τις παραγγελίες σας δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή ούτε η χρήση πιστωτικής κάρτας

0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
hair-loss
hqdefault

Χτένα κατά της τριχόπτωσης Power Grow Comb

Email
Τιμή πώλησης με ΦΠΑ: 16,00 €
Κωδικός Προϊόντος : 955
Περιγραφή

Χτένα κατά της τριχόπτωσης Power Grow Comb

Εγγύηση 6 Μήνες

Θεαματική θεραπεία laser Power Grow Comb κατά της τριχόπτωσης.

Με 7 κόκκινα laser 660 διόδων νανομετρικής ενέργειας που τονώνουν τα βαθύτερα μέρη των θυλάκων των τριχών.

Με 7 μπλε laser 470 διόδων νανομετρικής ενέργειας που αναγεννούν την επιφάνεια του θύλακα της τρίχας.

Λέιζερ δέσμης φωτός υψηλής ακρίβειας που τρέφει τη ρίζα της τρίχας και βοηθά στο να κάνει τους τριχοθύλακες παχύτερους.

Λειτουργεί με 4 x AAA μπαταρίες (δεν περιλαμβάνονται)

Τεχνολογία αιχμής με λέιζερ δέσμης φωτός υψηλής ακρίβειας και bio – τονωτικές δονήσεις.

Επιταχύνετε την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής προωθώντας παράλληλα τον μεταβολισμό.

Το χαμηλής ισχύος λέιζερ μπορεί να αυξήσει από 20-30% την κυκλοφορία του αίματος στο μέτωπο μέχρι και 40-60%. Ως εκ τούτου, μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, προλαμβάνοντας την τριχόπτωση καθώς οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά μπορούν να σταλούν στα θυλάκια τρίχας.

Τόνωση των θυλακίων των τριχών.

Το χαμηλής ισχύος λέιζερ μπορεί να τονώσει τα τριχοθυλάκια, βελτιώνοντας το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Όταν αυτά βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση ενεργοποίησης μπορούν έως και 83% να αναγεννηθούν διακόπτοντας παράλληλα την διαδικασία της τριχοφυΐας.

Ρυθμίζουν την έκκριση ελαίου.

Η διόγκωση των σμηγματογόνων αδένων προκαλεί υπερβολική έκκριση ελαίου της κεφαλής με αποτέλεσμα την απώλεια της τρίχας. Το συγκεκριμένο εκκρινόμενο λάδι περιέχει ουσίες όπως διυδροτεστοστερόνη (DHT), λίπος, λινελαϊκό οξύ συρρικνώνοντας πάρα πολύ, ή ακόμη και εντελώς τον θύλακα οδηγώντας τελικά στην απώλεια μαλλιών. Το χαμηλής ισχύος λέιζερ θα δώσει τη δυνατότητα στένωσης της γραμμή του σμήγματος, μειώνοντας την παραγωγή ελαίου και κατά συνέπεια βελτιώνοντας την τριχόπτωση.

Ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα κατά της αλωπεκίας.

Το χαμηλής ισχύος λέιζερ μπορεί να ενισχύσει τα κύτταρα του σώματος και τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, όπως η ενίσχυση της φαγοκυτταρικής λειτουργίας των λευκοκυττάρων και των μακροφάγων κυττάρων, μπορεί να συμπληρώσει τη γ-σφαιρίνη να επιταχύνει την αγγειογέννεση και τη διαδικασία της κυτταρικής διαίρεσης και να προωθήσει την ανάπτυξη των μαλλιών.

Προώθηση του τριχωτού της κεφαλής, βελτιώνωντας τα μαλλιά:

Το χαμηλής ισχύος λέιζερ χρησιμοποιεί ακτινοβολία Shike Jia δυναμώνοντας τους θύλακες της τρίχας, βοηθώντας την ανάπτυξή της έτσι ώστε να στερεώνεται μόνη της λόγω της μεγαλύτερης πυκνότητας και ελαστικότητας που αποκτά.

Για το κοινό:

Κατάλληλο για τον άνδρα και τη γυναίκα από 18 – 80 ετών.
Χρησιμοποιείστε το για τη σμηγματορροϊκή αλωπεκία, , γυροειδή αλωπεκία, απώλεια μαλλιών από φυσική αλωπεκία, γυναικεία τριχόπτωση μετά τον τοκετό και σε περίπτωση ύπαρξης ανδρικής ορμόνης που επιταχύνει την τριχόπτωση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε

Πατήστε το ON / OFF κουμπί, με το βελονισμό βοηθείστε το όζον να εξαχθεί από την υπέρυθρη έξοδο, κρατώντας το ως σημείο αναφοράς στην περιοχή της βλάβης. Χρησιμοποιείστε το στην πληγείσα περιοχή 5 έως 10 δευτερόλεπτα.
Όταν ολοκηρώσετε έναν πλήρη κύκλο της θεραπείας, κρατείστε 1 εκατοστό πιο μακριά το λέιζερ και επαναλάβατε τη διαδικασία 5 έως 10 δευτερόλεπτα.
Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας πιέσατε με τα δάχτυλα για περίπου 10 λεπτά, προκειμένου να τονωθεί όλη η πληγείσα περιοχή.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

1 x Χτένα Θεραπείας

1 x Χτένα Μασάζ

1 x Βούρτσα

1 x Οδηγίες