Nails & Hair

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2243048557, 6948434110
Για τις παραγγελίες σας δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή ούτε η χρήση πιστωτικής κάρτας

×
 x 

Κορυφαία προϊόντα

Scrub gel Pedicure & Σώματος Papaya 500g

Scrub gel Pedicure & Σώματος Papaya 500g
Κωδικός Προϊόντος: 12661
Τιμή (με ΦΠΑ):5,50 €
Συνολική έκπτωση:
Άμεσα διαθέσιμο

  Εγγυημένη καλύτερη τιμή

  Παράδοση με Courier σε 1 έως 3 ημέρες

  Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα, αντικαταβολή ή PayPal

 

Περιγραφή

Scrub gel Pedicure & Σώματος Papaya 500g. 

Το scrub προσώπου και σώματος με παπάγια είναι πλούσιο σε εκχύλισμα παπάγιας, το οποίο βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας. Προσφέρει λεία και απαλή υφή, έχει αντιγηραντική δράση, φωτίζει τον τόνο της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες, προσφέρει επανόρθωση μετά την έκθεση στον ήλιο, σύσφιξη και ανόρθωση, ενυδάτωση, βαθύ καθαρισμό και ενίσχυση της υγρασίας του δέρματος.

Οδηγίες χρήσης: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσετε ένα ντους ή ένα μπάνιο από αυτό το απολεπιστικό σώματος. Απολεπίζει απαλά και ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντάς το λαμπερό και φωτεινό. Βρέξτε το δέρμα με ζεστό νερό. Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα του προϊόντος και κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα. Χρησιμοποιείτε τακτικά για καλύτερα αποτελέσματα.

Συστατικά: Θαλασσινό Αλάτι, Εκχύλισμα Παπάγιας (Chaenomelesspeciosa), Κολλαγόνο, Έλαιο Αμυγδάλου, Έλαιο Κνήκου (Safflower), Έλαιο Ηλίανθου, Έλαιο Σταφυλιού, Έλαιο Πυρήνα Βερίκοκου, Έλαιο Αβοκάντο, Βιταμίνη Ε.

Προειδοποίηση: Για εξωτερική χρήση μόνο. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Διακόψτε τη χρήση σε περίπτωση ερεθισμού.

           

 

Εγγραφή στο Newsletter μας !!!

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter μας με Νέα προϊόντα και προσφορές συμπληρώστε το email σας και επιλέξτε "Εγγραφή".


TOP