Τηλέφωνα επικοινωνίας 2243048557, 6948434110

Για τις παραγγελίες σας δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή ούτε η χρήση πιστωτικής κάρτας

0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Ασφάλεια & Προστασία Προσωπικών δεδομένων

Ασφάλεια & Προσωπικά Δεδομένα

Το nails-hair.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες με την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη: 
Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή του χρήστη/πελάτη είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρεί του παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά του στοιχεία. Του δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλει τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμεί. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του είναι ο ίδιος μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβεί στην άμεση ειδοποίηση της εταιρίας μας, αλλιώς αυτή δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες των χρηστών/πελατών. Τα προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την καλή εκτέλεση των συναλλαγών. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών σας Δεδομένων:
Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, το nails-hair.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή (on-line session) με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που συνδέεται με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όλη η επικοινωνία κρυπτογραφείται με χρήση κλειδιού 128 bits. Δηλαδή, κάθε φορά που στέλνει πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser τις κρυπτογραφεί πρώτα με χρήση κλειδιού 128 bits και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. 

Κωδικοί Εισόδου (Username) & Ασφαλείας (Password):
Για την είσοδο στο ηλεκτρονικό κατάστημα ο χρήστης χρησιμοποιεί δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Username) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (Password). Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να μεταβάλλει τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμεί. Συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζουν οι χρήστες το password σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων κωδικών.

ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ - ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  

Προσωπικά Δεδομένα - Απόρρητο Συναλλαγών:

Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (στο εξής καλούμενος για συντομία «επισκέπτης» ή/και «χρήστης» ή «πελάτης» που πραγματοποιεί παραγγελία, ερώτηση για προϊόν μεσω email ή ζητάει τηλεφωνική εξυπηρέτηση) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση όλων των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. 

Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζομένης σύμβασης. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997. Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Το nails-hair.gr δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα nails-hair.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης θα τηρούνται από το nails-hair.gr. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί. 

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα μας  και τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς.. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο nails-hair.gr  χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία.

Κάθε εκτέλεση παραγγελίας απαιτεί την συλλογή προσωπικών στοιχείων, για παράδοση ή κράτηση μιας παραγγελίας.

Κατα την επιβεβαίωση και καταχώρηση της ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας σας ο ιστότοπος μας συλλέγει τους παρακάτω τύπους πληροφοριών που έχουν δοθεί εκούσια απο εσάς. 

1. Ονομα και Επίθετο

2. Διεύθυνση, Πόλη και ΤΚ

3. Διεύθυνση email

4. Τηλέφωνα επικοινωνίας (σταθερό και κινητό). Τα οποία είναι απαραίτητα για την αποστολή της παραγγελίας σας με την συνεργαζόμενη Courier και την ενημέρωση σας για την πορεία της παραγγελία σας ή όποιο άλλο ζήτημα σχετικά με την παραγγελία σας. Μετα την ολοκλήρωση της παραγγελία σας θα λαμβάνεται ενημερωτικά SMS σχετικά με την κατάσταση της παραγγελία σας.

5. Συμπληρωματικά μπορεί να σας ζητηθούν και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως στοιχεία τιμολόγησης ή λεπτομέρειες σχετικά με προσφορά που έχετε ζητήσει. 

Όλα τα παραπάνω προσωπικά δεδομένα είναι απολύτως απαραίτητα για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση, για την σωστή επεξεργασία της παραγγελίας σας, την ενημέρωση σας σε περίπτωση έλλειψης προϊόντος, για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη σε κάθε αναγκαία περίπτωση και για την αποστολή της παραγγελία σας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Κατα την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε και την εξόφληση με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Απο το nails-hair.gr δεν θα σας ζητηθεί ποτέ ο αριθμός της κάρτας σας ούτε οποιωσδήποτε κωδικός της κάρτα για καμία συναλλαγη. Ο ιστότοπος μας συνδέεται με ασφαλή τρόπο απευθείας με την Τράπεζα Πειραιώς για την συναλλαγή σας και δεν κρατάει τα δεδομένα της κάρτας σας ή οτιδήποτε έχει σχέση με την κάρτα σας, τον αριθμό κάρτας ή όποιο άλλο στοιχείο. Οποιαδήποτε παραγγελία και/ή αγορά εμπορευμάτων και/ή υπηρεσιών μέσω του nails-hair.gr θα θεωρείται ότι έχει διενεργηθεί από τον νόμιμο κάτοχο των πιστωτικών καρτών και/ή των τραπεζικών στοιχείων, εκτός όπου έχει αποδειχθεί από αρμόδιο δικαστήριο ότι τα εν λόγω στοιχεία έχουν κλαπεί.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων 2016/679 (GDPR) έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και κατάργησης των προσωπικών σας δεδομένων στέλνοντας μας το αίτημά σας στο info@nails-hair.gr. Τα αιτήματά σας θα υποβληθούν σε επεξεργασία εντός 30 ημερών. Μπορείτε επίσης ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και κάνοντας κλικ στο "Επεξεργασία". Το nails-hair.gr επιτρέπει στους εγγεγραμμένους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν ολα τα δεδομένα και πληροφορίες τους που έχουν προσκομιστεί στην εταιρεία. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, η εταιρία μας θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία της άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το nails-hair.gr θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη. Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nails-hair.gr. Η αλλαγή, η διόρθωση ή και η διαγραφή ολων των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνει επίσης μέσω του σελίδας εγγραφής. Γενικά και σε κάθε περίπτωση το nails-hair.gr παρέχει το δικαίωμα στους χρήστες να αιτηθούν τη διαγραφή, διόρθωση κι ενημέρωση επί των προσωπικών τους δεδομένων, την αδρανοποίηση της εγγραφής και τους λογαριασμού τους, ανά πάσα χρονική στιγμή, υποβάλλοντας εγγράφως σχετικό αίτημα στους διαχειριστές του ιστοτόπου.

Ενημέρωση για τα Cookies.
Το cookie είναι ένα μικρό ηλεκτρονικό αρχείο, συνήθως αποτελούμενο από γράμματα και αριθμούς, το οποίο αποστέλλεται από μια διαδικτυακή τοποθεσία και αποθηκεύεται στην ηλεκτρονική συσκευή του χρήστη, επιτρέποντας την ταυτοποίηση της συγκεκριμένης συσκευής.  Τα Cookies παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην λειτουργία του διαδικτύου καθώς συμβάλουν στην βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης του χρήστη στο Διαδίκτυο.
Στο www.nails-hair.gr χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας όπως επίσης για να διατηρούν πληροφορίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για την ανάγκη στατιστικών μελετών και αποθηκεύουν τα αγαπημένα σας προϊόντα για συγκεκριμένο διάστημα. 
Τα Cookies που αποστέλλονται από την διαδικτυακή μας τοποθεσία και αποθηκεύονται στην ηλεκτρονική σας συσκευή είναι τα παρακάτω: 

  • IIS session cookie
  • Tomcat session cookie
  • Sharethis cookie
  • DoubleClick (Google)
  • Google Adwords
  • Google Adwords Conversion
  • Google Analytics

Απενεργοποιώντας τα Cookies ή κάνοντας ανάκληση της συγκατάθεσης σας, συγκεκριμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας ΔΕΝ θα είναι διαθέσιμες.

Δικαίωμα Αλλαγών / Τροποποιήσεων

Το nails-hair.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, την εμπορική του πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Τρόπος και μορφή επικοινωνίας

Για θέματα που αφορούν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και τον νέο Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (General Data Protection Regulation 2016/679) της ΕΕ οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με το nails-hair.gr στον αριθμό 2243048557 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nails-hair.gr.