Nails & Hair

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2243048557, 6948434110
Για τις παραγγελίες σας δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή ούτε η χρήση πιστωτικής κάρτας

×
 x 

Κορυφαία προϊόντα

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις λίμες νυχιών

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις λίμες νυχιών; Τι σημαινουν τα νούμερα στις λιμες νυχιων; 

Οι λίμες νυχιών είναι απο τα σημαντικά εργαλεία στο μανικιουρ πεντικιουρ. Ομως τι ακριβώς σημαίνουν οι αριθμοί grit που υπάρχουν στη μία πλευρά τους και ποιά η χρήση τους ?

Τα νούμερα δηλώνουν πόσο σκληρή ειναι μια λίμα. Για την ακρίβεια αυτό δηλώνει πόσοι κόκκοι υπάρχουν ανα τετραγωνικό εκατοστό πάνω στη λίμα. 

Οσο μεγαλώνουν αυτά τα νούμερα σημαίνει ότι τόσο πιο λεπτή είναι η υφή της και το αντίθετο όσο μικραίνουν τόσο πιο χοντρή και τραχιά είναι. 

Οσο λιγότερα είναι τα grit τόσο πιο χοντρόκοκκη είναι η επιφάνεια της λίμας και αντίστροφα.

- 80 GRIT : Πολύ χοντροί κόκκοι. Χρησιμοποιείται για αφαίρεση ακρυλικού - τζέλ. (προσοχή: αν ειναι λεπτό το υλικό καλύτερα να δουλέψουμε την 100/100 GRIT)

- 100 GRIT : Χρησιμοποιείται για διαμόρφωση πλευρικών τοιχωμάτων τεχνητών και για να δώσουμε σχήμα σε αυτά. (δε συστήνεται για διαμόρφωση στο σώμα του νυχιού, ίσως δημιουργήσει βαθιές χαραματιές.

- 180 GRIT : Χρησιμοποιείται για να δώσουμε σχήμα στο φυσικό νύχι καθώς και στην προετοιμασία για τοποθέτηση ακρυλικού και τζέλ.

- 240 GRIT : Χρησιμοποιείται για να δώσουμε σχήμα στο φυσικό νύχι καθώς και στην προετοιμασία για τοποθέτηση ακρυλικού και τζέλ.

-320 εως 600 GRIT : Οι λίμες είναι γυαλιστικές


Βρες όλες τις λίμες νυχιών πατώντας εδώ 




λιμες νυχιων, λιμες για τα νυχια, λιμα νυχιων, λιμες μανικιουρ, λιμες χαρτινες νυχιων, λιμα για νυχια, λιμα για τεχνητα νυχια, λιμες για τεχνητα νυχια, λιμα για φυσικο νυχι, λιμα για φυσικα νυχια, Επαγγελματικη λιμα νυχιων, λιμες νυχια, λιμα μανικιουρ, Λιμα νυχιων διπλης οψης

Τι είναι το Thixotropic Builder Gel ;

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Κυριακή, 28 Απριλίου 2024
If you'd like to register, please fill in the username, password and name fields.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://nails-hair.gr/

           

 

Εγγραφή στο Newsletter μας !!!

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter μας με Νέα προϊόντα και προσφορές συμπληρώστε το email σας και επιλέξτε "Εγγραφή".


TOP