Nails & Hair

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2243048557, 6948434110
Για τις παραγγελίες σας δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή ούτε η χρήση πιστωτικής κάρτας

×
 x 

Κορυφαία προϊόντα

ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΕ GEL - Τεχνητά Νύχια με Τζελ

Nial polish Gel Nial polish Gel

Μια από τις κορυφαίες σε προτιμήσεις μεθόδους για τεχνητά νύχια είναι τα νύχια με τζελ. Το χτίσιμο με UV Gel είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται από ειδικούς, αλλά μπορείτε να την κάνετε και στο σπίτι, αν διαθέτετε τα απαραίτητα προϊόντα. Η εφαρμογή των τζελ νυχιών γίνεται πάνω στο φυσικό νύχι. Το gel κάνει το νύχι πιο σκληρό, το επιμηκύνει, αντιμετωπίζοντας τα κοντά ή φαγωμένα νύχια, αλλά και να κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά. Υπάρχουν δύο τρόποι για να επεκτείνουμε το νύχι. Με την χρήση ειδικής φόρμας χτισίματος νυχιών ή με την χρήση tip και με την φυσική ενίσχυση.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΕ ΤΖΕΛ:

  • 1.Τα νύχια με χτίσιμο τζελ έχουν πιο φυσικό και γυαλιστερό αποτέλεσμα από τα τεχνητά νύχια με ακρυλικό.
  • 2.Η εφαρμογή των τζελ νυχιών κρατάει για περισσότερες από 14 ημέρες και γίνεται πιο γρήγορα από τα ακρυλικά νύχια.
  • 3.Στεγνώνουν πολύ εύκολα.
  • 4.Τα νύχια με τζελ είναι σκληρά, αλλά όχι άκαμπτα όπως τα ακρυλικά.
  • 5.Η αφαίρεση στα νύχια με τζελ είναι ευκολότερη από τα ακρυλικά. Γίνεται με βύθιση των νυχιών σε καθαρό ασετόν για μερικά λεπτά και ξύσιμο στη συνέχεια.
  • 6. Σε αντίθεση με το χτίσιμο ακρυλικών τεχνητών νυχιών, τα τζελ δεν έχουν άσχημη μυρωδιά και αναθυμιάσεις κατά την εφαρμογή τους.
  • 7.Τα νύχια με τζελ δεν ξεφλουδίζουν και παραμένουν τέλεια μέχρι την αφαίρεση ή το σπάσιμο τους.

Πως να χτίσετε νύχια με τζελ ;

Αρχικά, πλύντε τα χέρια σας καλά και απολυμάνετε τα με ένα υγρό απολύμανσης. Στη συνέχεια ξεκινήστε να καθαρίζετε τα πετσάκια για να είναι πλήρως καθαρή η επιφάνεια του νυχιού και να εφαρμοστεί καλύτερα το τζελ στα νύχια. Δεν είναι ανάγκη να κόψετε τα πετσάκια, απλά σπρώξτε τα προς τα πίσω για να είναι καθαρό το νύχι. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγετε τις μολύνσεις. Αν βέβαια προτιμάτε το κόψιμο τους και γνωρίζετε τον τρόπο, κάντε το. Το τζελ ΔΕΝ πρέπει να εφαρμοστεί πάνω στα πετσάκια.

Μετά λιμάρετε με ένα μπάφερ ή μια λίμα την επιφάνεια του νυχιού για να γίνει ματ, δώστε σχήμα στο νύχι, δίνοντας προσοχή και στις γωνίες του νυχιού. Στην συνέχεια ξεσκονίστε πολύ καλά τα νύχια σας με ένα πινέλο αφαίρεσης σκόνης.

Στην συνέχεια εφαρμόστε στα νύχια σας Nail Prep. Το Nail prep είναι ένα ειδικό προϊόν που προκαλεί αφυδάτωση και απολίπανσηκαι μετά το nail prep περάστε και μία στρώση Primer Bonder ή Primer Acid για την καλύτερη συγκράτηση του gel στο νύχι.

Τώρα ξεκινήσετε την εφαρμογή της βάσης τζελ στα νύχια. Απλώστε το base gel με ένα πινελάκι και δημιουργήστε ένα λεπτό στρώμα σε όλη την επιφάνεια του νυχιού. Προσέξτε πολύ όμως να μην απλώσετε το προϊόν στην περιοχή όπου είναι τα πετσάκια, διότι τα πετσάκια θα ανασηκώσουν το τζελ. Πολυμερίστε το base gel σε led λάμπα.

Στη συνέχεια τοποθετήστε τις φόρμες χτισίματος νυχιών κάτω από το νύχι σας, προσέχοντας να μην υπάρχει κενό ανάμεσα στο νύχι και στις φόρμες χτισίματος. Έτσι είστε έτοιμη να ξεκινήσετε τα χτιστά νύχια με τζελ. Αρχίστε λοιπόν να εφαρμόζετε το προϊόν στην κορυφή του νυχιού πάνω στην φόρμα και όταν είστε έτοιμοι πολυμερίστε σε λάμπα πολυμερισμού led για 60 δευτερόλεπτα..

Ανάμεσα σε κάθε στρώση τζελ τα χέρια τοποθετούνται κάτω από μία λάμπα led για 60 δευτερόλεπτα προκειμένου to gel να σκληρύνει και να σταθεροποιηθεί. Στην συνέχεια απλώνετε top coat για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

UV gel nails-hair beauty salon
Τι είναι το ημιμόνιμο; Τι σημαίνει Gel Polish, She...
Φουρνάκια νυχιών. Τί είναι τα φουρνάκια νυχιών, τι...

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024
If you'd like to register, please fill in the username, password and name fields.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://nails-hair.gr/

           

 

Εγγραφή στο Newsletter μας !!!

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter μας με Νέα προϊόντα και προσφορές συμπληρώστε το email σας και επιλέξτε "Εγγραφή".


TOP