Nails & Hair

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2243048557, 6948434110
Για τις παραγγελίες σας δεν είναι απαραίτητη η εγγραφή ούτε η χρήση πιστωτικής κάρτας

×
 x 

Κορυφαία προϊόντα

Τι είναι το ημιμόνιμο; Τι σημαίνει Gel Polish, Shellac τί είναι το Υβριδικό Βερνίκι

gel-polish-nails-hair.gr gel-polish-nails-hair.gr

Καταρχάς να αναφέρουμε ότι η ονομασία ημιμόνιμο είναι Ελληνική. Η σωστή ορολογία είναι gel polish και όχι ημιμόνιμο βερνίκι ούτε υβριδικό. Όμως λόγω του ότι στην Ελληνική αγορά είναι διαδεδομένηκαι γνωστή μόνο η ονομασία ημιμόνιμο θα συνεχίσουμε να το αποκαλούμε έτσι.


Τι είναι λοιπόν το ημιμόνιμο βερνίκι - Gel Polish ;

Το ημιμόνιμο, Gel Polish, είναι ρευστό τζελ. Είναι σαν το τζελ που χρησιμοποιούμε στα τεχνητά νύχια, αλλά σε πιο ρευστή μορφή για να εφαρμόζεται με πινέλο. Κατασκευάζεται από ισχυρά συστατικά που του δίνουν ελαστικότητα και μεγάλες αντοχές σε σπασίματα και cracks.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του ημιμόνιμου μανικιούρ είναι η διάρκεια του, σε σχέση με τα απλά βερνίκια νυχιών. Αυτό βέβαια εξαρτάται και από το πως συμπεριφέρεσαι στα χέρια σου και αν περιποιείσαι τα νύχια σου όπως πρέπει.

Τι είναι το Shellac και το Gelish ποιες οι διαφορές;

Το Shellac όπως και το Gelish είναι μάρκες ημιμόνιμων βερνικιών.

H CND και η Nail Harmony είναι οι πρώτες εταιρίες που έφεραν στην αγορά το ρευστό τζελ - gel polish σε βερνίκι. Η CND το ονόμασε Shellac και η Nail Harmony το ονόμασε Gelish.

Στην πορεία ο ανταγωνισμός αντιγράφοντας το προϊόν, του έδωσε την ονομασία Gel Polish και στην Ελλάδα έγινε γνωστό ως ημιμόνιμο βερνίκι.

Πως στεγνώνει το ημιμόνιμο βερνίκι; Χρειάζομαι φουρνάκι;

Όπως έχουμε πεί σε άλλο άρθρο η σωστή ορολογία είναι Συσκευή πολυμερισμού (όχι φουρνακι νυχιών) και Πολυμερισμός (όχι ψήσιμο νυχιών).

Τα ημιμόνιμα βερνίκια χρειάζονται οπωσδήποτε συσκευή πολυμερισμού, φουρνάκι νυχιών, για να πολυμεριστούν, όχι να ψηθούν.

Πώς βγάζω το ημιμόνιμο από τα νύχια μου;

Εδώ χρειάζεται μεγάλη προσοχή για όταν αφαιρείτε το ημιμόνιμο βερνίκι, βγάζετε μαζί και στρώσεις από τα νύχια σας, πράγμα που τα κάνει πιο ευάλωτα στο σπάσιμο και το ξεφλούδισμα.

Η πιο διαδεδομένη μέθοδος είναι με μια λίμα, καθαρό ασετόν, βαμβάκι και αλουμινόχαρτο. Στην αρχή λιμάρεται το νύχι για να φύγει το top coat και στην συνέχεια εμποτίζεται το βαμβάκι με καθαρό ασετόν και το τυλίγετε με το αλουμινόχαρτο στο νύχι για 10-12 λεπτά. Μετά με ένα ξυλάκι ξύνεται το ημιμόνιμο βερνίκι για να το βγάλετε. Αναλυτικά για το πώς θα κάνετε ημιμόνιμο και πώς θα το αφαιρέσετε θα το δούμε σε ένα άλλο άρθρο.

Gel Polish -Nails-hair.gr
Πως να κάνω ημιμόνιμο μανικιούρ στο σπίτι; Τι υλικ...
ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΕ GEL - Τεχνητά Νύχια με Τζελ

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Guest
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024
If you'd like to register, please fill in the username, password and name fields.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://nails-hair.gr/

           

 

Εγγραφή στο Newsletter μας !!!

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε newsletter μας με Νέα προϊόντα και προσφορές συμπληρώστε το email σας και επιλέξτε "Εγγραφή".


TOP